Blog

Online magazine Intermijn

Tijdens een van de projectweken in mijn eerste jaar, hadden we Project Storytelling. Iedere klas had een andere opdrachtgever. Die van ons was Intermijn. Dat is een organisatie die jongeren helpt bij hun studiekeuze.

De opdracht vanuit school was om een passende story voor Intermijn te bedenken. Storytelling wordt steeds belangrijker voor bedrijven en daarom wilde de HvA ons hierin trainen. Het doel van onze opdrachtgever was om de naamsbekendheid van Intermijn te vergroten.

Samen met mijn projectgroep heb ik dus een verhaal bedacht. Daarna gingen we individueel verder: iedereen bracht het verhaal tot uiting in een eigen mediaproduct. Ik heb een interactief, online magazine gemaakt.

Alle foto’s heb ik zelf geschoten. 

Tijdens het maken van deze opdracht was ik eerstejaarsstudent en had ik nog niet erg veel ervaring. Het ziet er dus ook nog niet professioneel uit, maar ik heb veel van deze opdracht geleerd. Als ik deze opdracht over zou doen, zou ik ervoor kiezen om de content te verspreiden over meerdere pagina’s, zodat de pagina’s meer rust uitstralen.

Post a Comment